Sterckeman / Het bedrijf

Uw Ideale Reisgenoot

De vele praktische details en het hoge comfort maken STERCKEMAN sinds meer dan 70 jaar uw ideale reisgenoot voor een geslaagde vakantie.

Sterckeman, een merk van TRIGANO VDL

Onze technische ervaring en know-how, samen met onze erkende capaciteiten op het gebied van design vormen de kern van onze collectie 2024, 100% van Franse makelij. Voor stelletjes, familie, met uw kleinkinderen of met vrienden, voor zee, bergen of op de weg, een van de modellen van STERCKEMAN is voor u op maat gemaakt.

TRIGANO VDL is gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhône-vallei in de Ardèche (07, Frankrijk), en de ontwerper en fabrikant van caravans en campers. Het bedrijf produceert meer dan 10 000 voertuigen per jaar, op een bedrijfsoppervlak van 200 000 m2 (ter grootte van 33 voetbalterreinen) en telt meer dan 600 medewerkers. TRIGANO VDL is de belangrijkste productie-eenheid in Europa.

Het al meer dan 70 jaar erkende Franse merk Sterkeman is uw partner voor geslaagde vakanties. Sterckeman garandeert uw vakantie en biedt u een volledig uitgeruste eigentijdse caravan in overeenstemming met uw budget.