Sterckeman / Diensten & Aftersales

Het al sinds meer dan 70 jaar bekende Franse merk STERCKEMAN is uw partner voor geslaagde vakanties. Wij geven u de garantie dat u van uw vakantie kunt genieten in een caravan die in ieder productiestadium gecontroleerd en getest is.

GARANTIE

Bij STERCKEMAN bestaat er een garantie van 2 jaar voor onderdelen en werkuren. Wij besteden de uiterste zorg aan onze producten: daarom geven wij een garantie op vochtinwerking van 7 jaar (volgens de garanties van STERCKEMAN: zie de voorwaarden)

ONDERDELEN

Naast onze STERCKEMAN garanties, bieden wij u via ons dealer-netwerk aftersale-service: TRIGANO SERVICE, een europees platform gespecialiseerd in het beheer van originele reserve-onderdelen.

TRIGANO SERVICE bestrijkt voor de exploitatie een oppervlak van 20.000 m² en heeft in totaal 50.000 referentie in zijn beheer, waarvan er 30.000 in voorraad zijn. Ieder jaar worden er meer dan 10.000 km afgelegd in de magazijnen om 90.000 bestellingen klaar te maken. Deze vertegenwoordigen een verzending van 1000 T.

KLANTENSERVICE

Door het kiezen van STERCKEMAN krijgt u de garantie van een de hulp van een groot netwerk van dealers in Europa zodat u altijd zonder zorgen van uw caravan kunt genieten. De Klantenservice is er om u te helpen, naar u te luisteren en om u raad te geven, en indien nodig, problemen voor u op te lossen. Wij willen u graag op de beste manier helpen en raden u daarom ook aan contact met ons op te nemen via volgend e-mail adres: contact@sterckeman.tm.fr

PARTNERS
trigano-storeTRIGANO store, de fabriekswinkel van TRIGANO: tuinuitrusting, zwembad, openlucht, campingmateriaal, aanhangwagens.

 

 

primagazPrimagaz geeft u raad op het gebied van elektriciteit- en gasoplossingen: butaangasfles, Lpg-brandstof, gasnetwerk, gas in tank, zonne-energie